fbpx

Hesap

Sepet

empty cart

Sepetiniz şu anda boş.

Kişisel Veriler Politikası

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Tüzel kişiliğimiz ile paylaşmış olduğunuz ve 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun m.3/ç kapsamında tanımı yapılmış olan kişisel verilerinizi, 6698 Sayılı Kanun ve özel hüküm içeren sair kanunlara uygun olarak kullanacağız.  Şirketimiz ile paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizi, veri sorumlusu olarak kanun ve mevzuata olarak kullanarak muhafaza edeceğiz. Bu doğrultuda şirketimiz ile paylaşmış olduğunuz tüm kişisel verilerinizi her zaman sorgulama ve bilgi alma hakkınız olduğunu belirtmek isteriz.

Kişisel Verilerin İşlenmesi

Paylaşmış olduğunuz kişisel verileri, tamamen veya kısmen otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun ve sair kanunlara uygun olarak işleyeceğimizi, bu kapsamda özel nitelikli kişisel verilerinizin işlenmesi konusunda da mevzuata uygun olarak yeterli dikkat ve özenin de gösterileceğini belirtiriz.

Kişisel Verilerin Silinmesi, Yok Edilmesi, Anonim Hale Getirilmesi

Tüzel kişiliğimiz tarafından kanuna uygun olarak işlenmiş olan kişisel veriler, kişisel verilerin işlenmesi sebebinin ortadan kalkması halinde veya talebiniz ile şirketimiz tarafından silinecek, yok edilecek veya usulüne uygun olarak anonim hale getirilecektir.

Kişisel Verilerin Aktarılması

Paylaşmış olduğunuz kişisel veriler, mevzuata uygun olarak yurt içi ve yurt dışında mukim ve işbirliği içerisinde olduğumuz 3. Kişiler ile paylaşabilecektir.

Hak ve Yükümlülükler

Tüzel kişiliğimiz mevzuat gereğince veri sorumlusudur. Kişisel verileriniz ile ilgili tüm taleplerinizi Caferağa Mah. Dr. İhsan Ünlüer Sokak No:16/10 Kadıköy/İstanbul adresinde bulunan şirket merkezine posta yolu ile iletebileceğiniz gibi, [email protected] uzantılı e-posta adresi ve +(90) 216 330 57 11 no’lu telefon hattından da tüzel kişiliğimize ulaşma imkanınız bulunmaktadır.

Tarafınız ile kurulmuş olan sözleşmesel ilişki ve sözleşmenin ifası kapsamında kişisel verilerinizi işleyeceğiz, gerek duyulması halinde yurt içi ve yurt dışı ile paylaşacağız, bu doğrultuda talep ettiğiniz takdirde kişisel veri işleme, aktarma, muhafaza, kullanım amacı, düzeltme, itiraz etme, silme, yok etme, anonimleştirme, zarar doğması halinde giderim talep etme hakkınız bulunduğunu ve işbu aydınlatma metninin ayrılmaz bir parçası olan form ile kanun gereğince başvuru yapabileceğinizi hatırlatırız.

Erişim ve Muhafaza

Paylaşmış olduğunuz kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmesini, erişilmesini ve paylaşılmasını önlemek için gerekli tedbirleri alacağımızı belirtmek isteriz.

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Başvuru Dilekçesi

İsim / Soy İsim

 

T.C. Kimlik no

 

Telefon No

 

E-posta (KEP)

 

Posta Adresi

 

Başvuru Gerekçesi Ve Talep

 

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince hazırlanmış işbu form ile kanun gereğince ileri sürmüş olduğunuz talebi açık bir şekilde paylaşmanız var ise konu hakkındaki ek belge ve bilgileri başvuru formu ile birlikte teslim etmeniz, başvuru içeriğinde hangi iletişim yolu ile cevabı almak istediğinizi belirtmeniz gerekmektedir. Başvurunuza ilişkin karar 6698 Sayılı Kanun ve Kişisel Verilerin Korunması Kurulu tebliğleri çerçevesinde en geç 30 gün alınacaktır.  Başvurununuz kapsamında gerçekleştirilecek işlemlerin maliyeti Kişisel Verilerin Korunması Kurulu tarafından belirlenen tarife üzerinden tarafınızdan talep edilecektir. Başvuru esnasında şirketimizce, kimlik bilgilerinin teyit edilmesi amaçlı olarak kimlik ibraz edilmesini talep hakkı saklıdır.


Başvuruda Bulunan İlgili Kişi

 

Adı Soyadı                          :

Başvuru Tarihi                  :

İmza                                      :

 

     
Yukarı Çık
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Compare